ANGSAW Thema-avond 5 oktober

Op 5 oktober ben je van harte welkom om ’s avonds aan te sluiten in de Tolhuistuin. We starten om 19:30 met een korte ledenvergadering. Om 20:00 begint het publieke deel van de avond met vertoning van de film ‘Over leven in Amsterdam Noord’ van Niki Boomkens (2012). We gaan na afloop met elkaar, de maker en met een panel boeiende gasten in gesprek over de documentaire. Wat is er tien jaar later veranderd? Wat kunnen we verwachten van de komende tien jaar?

De avond is tevens de aftrap van de nieuwe werkgroep wonen van ANGSAW. Wat betekent het om te wonen in een stad als Amsterdam? We brengen historische, politieke, economische en filosofische perspectieven samen en gaan aan de slag met het organiseren van leuke en boeiende activiteiten rond het thema in Noord. Samen gaan we op zoek naar de toekomst van wonen. Weet jij veel van wonen of ben je juist op zoek naar meer diepgang, sluit je dan vooral aan! Iedereen is welkom.

ANGSAW bestaat nu meer dan 25 jaar en viert dat met speciale aandacht voor het thema wonen. Met bovenstaande activiteiten gaan we werken aan een grotere betrokkenheid van de leden bij de vereniging. Op welke manier zou jij het liefst actief zijn binnen de vereniging? We gaan er graag met je over in gesprek en hopen je in ieder geval te zien op 5 oktober!

Aanmelden kan door te mailen naar: verenigingangsaw@gmail.com

Jouw Amsterdam-Noord!